Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.05 secunde)
Impatimit de muzica si filme Chiar daca nu petrece atata timp cat si-ar dori cu familia, Mihai Tudor isi incarca bateriile in mijlocul celor dragi. ... Lui Mihai ii plac foarte mult filmele si muzica.
Consideram ca aceasta este o oportunitate foarte mare pentru imbinarea tehnologiei cu nevoile unei comunitati, consumatorii putand sa descopere impreuna muzica si divertismentul", a declarat Chris Stephenson, director general de marketing in cadrul Microsoft.
Moda "irish" Pub-ul este un loc unde lumea vine sa discute sau sa asculte muzica live, asa ca este de la sine inteles ca si in localurile noastre se produc tineri artisti care spera sa se lanseze in muzica mare.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii. ... Pe scena, la spectacolul de muzica populara, vor urca:
"Luxury Show" - spectacol de lumini si muzica Pentru anul viitor Romexpo doreste sa organizeze o suita de noi manifestari, atat pe plan judetean, cat si la Bucuresti.
Whiskey-urile pot aluneca mai usor in lumina difuza, in timp ce muzica "cu stil" poate transforma orice seara intr-una cu totul speciala. Despre BT Cafe se pot adauga multe insa cea mai buna descriere o poate face "gurmandul infometat" de distractie, muzica buna si rafinament.
La editia a 93-a a Premiilor Pulitzer pentru Jurnalism, Literatura, Drama si Muzica, echipa de la The New York Times a obtinut Premiul Breaking News Reporting, pentru acoperirea "rapida si completa" a subiectului legat de scandalul sexual care s-a soldat cu demisia guvernatorului statului New York, Eliot Spitzer.
Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau. ... Seara de vineri s-a incheiat cu un spectacol de muzica oferit de membrele trupei Amadeus, recunoscute pentru eleganta instrumentelor muzicale si armonia miscarilor.
Totodata, materialul vorbeste si despre pozitionarea statului in relatie cu acea "cultura a orfanului" care s-a dezvoltat in timpul regimului comunist. • Muzica: scena muzicala romaneasca este plina de viata, cuprinzand de la muzica populara, pop, rock, tiganeasca si jazz.
"Eu de mult timp imi doream o discoteca mare, cu evenimente saptamanale si chiar cu muzica live", a spus Laurian Stroe, fiul lui Mircea Stroe - creatorul brandului Helin in Craiova.
Intr-adevar, Europa FM a fost postul de radio care a scris istorie in mass-media romaneasca post decembrista, cel care a oferit 10 ani de cea mai buna muzica din ´80 pana azi, 10 ani de stirile care conteaza, 10 ani de succes.
Invitatii Danielei Zeca-Buzura - interpreta de muzica populara Maria Dragomiroiu, Grigore Lese (muzician) si Florin Iordan (etnomuzicolog, Muzeul Taranului Roman) - vor incerca sa schiteze impreuna portretul Mariei Tanase, din perspective diferite - cea a cercetatorului, cea a culegatorului de folclor si cea a interpretului de muzica populara.
In jumatate de an, Smart FM a devenit un radio altfel, atipic, in care muzica buna, cultura si arta fac casa buna impreuna. ... Vrem sa facem totul smart, fie ca este vorba de muzica sau civilizatie, a declarat Marius Tuca.
Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.
Eleganta miscarilor, coregrafiile complexe si acrobatiile extravagante au facut deliciul miilor de spectatori veniti sa descopere un nou show plin de emotie, muzica si culoare.
Pe muzica lui Ceaikovsky, echipa formata din zeci de patinatori profesionisti va prezenta figuri speciale extrase din competitiile de patinaj precum triplu lutz, dublu toe-loop sau salturi quadruple si promite sa uimeasca audienta prin modul in care va da viata unei povesti de dragoste intre un print si o fecioara lebada.
Cativa tineri entuziasti au anticipat ca pasiunea lor de a asculta muzica lor preferata in club si de a dansa pana dimineata trebuie sa se regaseasca cu cea a altora prin intermediul Internetului.
Celelalte regiuni vor recupera terenul in urmatorii ani, iar in 2011 gradul de ocupare al pietei de muzica online de catre Statele Unite va fi de "doar" 50%.
One Page ofera acces rapid la muzica, programele de mesagerie, jocuri, internet si altele.
Melissa Logan & Maral Salmassi I Steve (Soulwax) I Arveene & Misk aka Acid Future Pentru ca ITS ALL DOLLED UP este mai mult decat o petrecere, ci un eveniment conceptual care imbina arta cu muzica, ii invitam pe toti pasionatii de Facebook si mai ales pe toti cei care sunt atrasi de aplicatiile retelei de socializare, sa incerce aplicatia lansata recent de ITS ALL DOLLED UP.
google-analytics.com